Despre noi

Complexul Sportiv National “Lia Manoliu” este institutie publica in subordinea Ministerului Tineretului si Sportului infiintata prin Ordinul ministrului tineretului si sportului nr.322/19.02.1991.

Are sediul in Bucuresti, bd. Basarabia nr.37-39, sector 2 si are ca scop principal asigurarea conditiilor optime de pregatire a sportivilor din loturile olimpice si nationale in vederea obtinerii de performante de nivel european, mondial si olimpic.

Obiectul principal de activitatea al Complexului Sportiv National “Lia Manoliu” il constituie administrarea bazei materiale destinata cu prioritate pregatirii loturilor nationale si olimpice precum si organizarii competitiilor sportive de nivel national si international.

In perioadele in care nu sunt organizate activitati sportive si in cazul neocuparii integrale a spatiilor existente Complexul Sportiv National « Lia Manoliu » poate organiza si alte activitati cultural-artistice, sportive si de tineret pentru alte persoane juridice si fizice la preturile si tarifele stabilite de Ministerul Tineretului si Sportului.

Baza materiala administrata de Complexul Sportiv National « Lia Manooliu » se afla in patrimoniul Ministerului Tineretului si Sportului si se compune din bunuri imobile (terenuri, cladiri si constructii speciale) si bunuri mobile (aparatura, dispozitive si diverse dotari).

Activitatile ce se desfasoara pe baza materiala administrata de Complexul Sportiv National « Lia Manoliu » constau in activitatea sportiva propriuzisa si diverse activitatii auxiliare care asigura buna desfasurare a activitati sportive.

Activitatea sportiva se refera la pregatirea in regim de cantonament a sportivilor nominalizati in loturile nationale si olimpice.

Activitatile auxiliare se refera la  cazarea, alimentatia, refacerea si recuperarea dupa efort si transportul sportivilor, precum si activitati legate de dezvoltarea, intretinerea si exploatarea bunurilor imobile si mobile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + nine =

Sari la conținut